Scooter Planet

Banden reparatie

Een lekke of kapotte band is een veel voorkomend probleem. Schade aan uw scooterband is erg vervelend, zeker als u onderweg bent. Wij van Scooter Planet begrijpen deze ergernis en helpen u daarom het liefst zo snel mogelijk van uw problemen af. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak inplannen om uw banden te repareren? Neem dan gerust contact met ons op en wij garanderen dat u snel weer de weg op kunt!

Scooter ophaalservice

Het is al vervelend genoeg wanneer u onderweg bent en door omstandigheden niet meer verder kunt rijden met uw scooter. Dit kan komen doordat uw scooter het opeens begeeft of doordat u een lekke band heeft. Maar hoe krijgt u uw scooter nou weer thuis of bij een scooter garage naar keuze? U heeft natuurlijk geen zin om kilometers te lopen met een kapotte scooter aan de hand. Door middel van onze speciale scooter ophaalservice is dit probleem verleden tijd. Wij halen uw scooter op en maken deze geheel rijklaar! Dit allemaal tegen een relatief goedkope prijs. Dus staat u stil met uw brommer of scooter in Amsterdam en omgeving, te denken valt aan Diemen, IJburg of Amstelveen, geen nood! Wij van Scooter Planet helpen u graag! Onze koerier rijdt zo snel mogelijk naar u toe om uw scooter/brommer op te halen en zal deze vervolgens naar onze werkplaats brengen. Wij zullen deze dezelfde dag nog repareren. Een snelle, effectieve en efficiënte oplossing!

Banden reparatie kosten

De kosten van een bandenreparatie zijn afhankelijk van de soort reparatie. Zo kan het voorkomen dat u een geheel nieuwe band nodig heeft of dat onze monteurs alleen uw huidige band moeten repareren. De prijzen zijn als volgt:

  • Voor een band reparatie betaalt u slechts € 10,00
  • Voor een nieuwe band betaalt u bij ons € 80.00 inclusief monteren
  • Voor een bandenset betaalt u bij ons €150.00 inclusief monteren

Waarom Scooter Planet voor uw banden reparatie

Wij van Scooter Planet helpen u graag bij het repareren van uw banden. Ongeacht de soort reparatie, wij zullen altijd zo effectief en efficiënt mogelijk te werk gaan. Heeft u een geheel nieuwe band nodig dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres. Doordat wij een ruim voorraad hebben aan scooterbanden bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zo hoeft u nooit lang te wachten en kunt u snel de weg weer op. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen. Hierdoor bent u verzekerd dat de bandenreparatie het gewenste effect zal hebben. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak.

Contact ons