Scooter Planet

Reparatie

Scooter Planet Amsterdam regelt alle reparaties aan uw scooter. Ontdek hier wat onze gespecialiseerde monteurs voor jouw scooter kunnen doen!

Scooter reparatie Amsterdam BV

Wij van Scooter Planet Amsterdam BV begrijpen als geen ander hoe vervelend het is wanneer uw scooter of motorscooter niet rijdt zoals hij hoort te rijden. U moet mobiel zijn en daarom is het belangrijk dat uw scooter snel en voor een goede prijs gerepareerd kan worden. Voor een scooter reparatie in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw scooter of motor scooter binnen enkele dagen gerepareerd is zodat u snel weer kan gaan en staan waar u wilt. Met onze speciale ophaalservice hoeft u niet eens meer van huis. Wij halen uw scooter op en maken deze geheel rijklaar!

Scooter reparatie Amsterdam: Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Wij van Scooter Planet Amsterdam BV zijn dé plek voor reparatie en onderhoud aan uw scooter, brommer en motorscooter. Wij hebben ons gespecialiseerd in zowel grote als kleine reparaties voor  2-takt en 4- takt scooters. Een scooter reparatie proberen wij zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een specifiek onderhoudsschema. Door het onderhoudsschema dat wij hanteren, garanderen wij de levensduur van de scooter zodat deze ten alle tijden zo lang mogelijk mee kan gaan. Al met al bent u voor uw scooter reparatie in Amsterdam bij ons aan het juiste adres!

Scooter reparatie Amsterdam: Wat voor reparaties zijn er?

Veel voorkomende reparaties bij scooters zijn de reparaties van startproblemen, reparaties door schade en de reparaties aan banden. Alleen al voor startproblemen zijn er een tiental oorzaken te bedenken. Enkele oorzaken zijn bijvoorbeeld versleten of vieze bougies, defecte ontsteking, verstopte sproeier en een verstopte luchtfilter. Bekijk op onze website enkele oorzaken van de startproblemen en de oplossingen.

Wanneer je zelf handig bent kun je deze problemen hoogstwaarschijnlijk zelf oplossen. Let er wel op dat dit goed en effectief gebeurd. Het zou zonde zijn als u tijd in iets steekt wat vervolgens amper effect heeft. Heeft u vragen over uw startproblemen met uw scooter? Bel ons op: 020-2610457

Bij de reparatie voor schade verzorgen wij het gehele traject van schadetaxatie tot het uiteindelijke schadeherstel. Ieder merk en model scooter kunnen wij herstellen! Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Het schadeherstelbedrijf verricht voor ons alle herstel- en spuitwerkzaamheden. Uitdeuken, velgen repareren, spuiten, kappen vervangen; alle herstelwerkzaamheden kunt u door ons laten uitvoeren.

Heeft u tijdens de reparatie vervangend vervoer nodig? Dan kunt u bij ons een scooter uitkiezen!

Scooter reparatie Amsterdam: Kosten en tijd

Wij van Scooter Planet Amsterdam BV proberen ten alle tijden een geweldige ervaring aan onze klanten te geven. Dit in combinatie met een hoogwaardige service. Daarnaast bieden wij onze diensten zo goedkoop mogelijk aan. Hiermee proberen wij aan al uw wensen en eisen te voldoen.

De reparatiekosten verschillen per reparatie. De kosten zijn afhankelijk van de materialen die gebruikt/vervangen moeten worden en de uren die wij besteden aan de reparatie. Bij de reparatie maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief goede onderdelen voor uw scooter/brommer. Voor de onderdelen betaald u een goede en eerlijke prijs! Benieuwd wat u kwijt bent voor uw specifieke scooter reparatie? Neem dan gerust contact met ons op! De prijzen voor de banden reparatie zijn te vinden op onze website.