Scooter Planet

Scooter tuning en scooter begrenzing

Scooter tuning is een serieuze zaak. Uw scooter krijgt nieuwe onderdelen waardoor hij anders gaat rijden en u zelfs sneller de controle kunt verliezen over het voertuig. Zeker wanneer er een andere cilinder, ontsteking of krukas in komt. Omdat deze onderdelen lastig te vervangen zijn, loopt u het risico dat u de scooter stuk rijdt. Kom daarom eens langs bij Scooter Planet en laat de scooter tuning en scooter begrenzing over aan onze vakmannen!

Scooter Tuning van het motorblok van de scooter

Standaard heeft een scooter een motorblokje met een 50 cc cilinder. Er zijn mensen die ervoor kiezen een 70 cc cilinder in het motorblok te laten plaatsen, maar het nadeel hiervan is dat de spoelkanalen niet overeen komen. Dan kunt u ervoor kiezen het carter te laten tunen, zodat alles aangepast wordt. U kunt het carter in verschillende gradaties laten tunen, van alleen het op maat maken van de spoelers tot aan het aanpassen van de carterdruk. Hiermee geeft u het vermogen een echte  oppepper. Ook in het tunen van de cilinder zijn  verschillende gradaties. Een cilinder wordt namelijk gegoten, waardoor er bijna altijd oneffenheden achterblijven in de cilinder. U kunt dat laten egaliseren om het vermogen naar boven toe te halen, maar ook egaliseren en speciale structuren aanbrengen in de cilinder of de spoelpoorten aanpassen is een mogelijkheid.

Vragen over het tunen van uw scooter? Bel ons op: 020-2610457

Scooter tuning en begrenzing is geheel op eigen risico!

Scooterplanet verzorgt ook diverse begrenzings mogelijkheden voor alle merken scooters zowel bij zwaar opgevoerde scooters maar ook kunnen wij makkelijk terwijl u wacht bij licht opgevoerde scooter uw cdi vervangen of of varia ring terug plaatsen zodat uw scooter weer de originele snelheid rijd.

Contact ons