Scooter Planet

Scooter Huren Amsterdam

Om een scooter te huren in Amsterdam kun u terecht bij onze verhuur website! Wij verhuren trendy en comfortable scooters tegen de de beste en eerlijkste tarieven.

Waarom een scooter huren in amsterdam?

Scooter rijden in Amsterdam is helemaal te gek! Je verplaatst je comfortabel, snel en gemakkelijk en kunt zo alle leuke plaatsen van de stad ontdekken. Maar onze scooters lenen zich er ook prima voor om een plek (zoals bijvoorbeeld het strand) buiten de stad op te zoeken.

Het is dus erg handig om een scooter te huren in Amsterdam als je de stad wilt ontdekken en een alternatief zoekt voor het drukke openbaar vervoer. 

Wat kun je allemaal doen met een scooter in Amsterdam?

Je kunt bijvoorbeeld even langs de wallen rijden, dit is toch datgene waar men het eerste aan denkt als ze aan Amsterdam denken. Om die reden zal het ook wel erg druk zijn met toeristen, waardoor je het beste je gehuurde scooter daar neer kan zetten en te voet verder gaan. Daarnaast kun je langs de grachten kijken en de prachtige grachtenpandjes bekijken, langs de 9-straatjes rijden, Het Anne Frank Huis bekijken. 

Ook beschikt Amsterdam over genoeg super gezellige parken en pleinen. We moeten dan natuurlijk niet de Dam en de vele musea vergeten die de hoofdstad te bieden heeft. 

Wees gewaarschuwd bij het scooter huren in Amsterdam!

Pas wel op bij het Rijksmuseum! Als je daar met de scooter onderdoor rijdt dan krijg je hoe dan ook een boete op de mat. Veel mensen weten dit niet, maar brom en snorfietsen zijn hier verboden en zullen worden geflits! Het is maar een kleine tip, maar het kan je 95 euro schelen en dat maakt het huren van een scooter in Amsterdam bij Scooter Planet toch wat weer wat duurder.

Scooter Rent Amsterdam

De verhuur tak van Scooter Planet is werkzaam onder de naam Scooter Rent Amsterdam. Scooter Rent Amsterdam is gevestigd in het Centrum van Amsterdam. Klik hier voor de locatie van Scooter Rent Amsterdam.

Reserveringen kunt u maken middels het reserveringsformulier op de website en antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier.

U kunt ook telefonisch contact opnemen voor informatie en/of reserveringen.

Contact ons