Scooter Planet

Scooter Reparatie IJburg

Scooters en brommers zijn tegenwoordig de meest flexibele methodes om in een stedelijk gebied van A naar B te komen. Bovendien zijn scooters zuinig in gebruik en u hebt geen last van files en parkeerproblemen. Maar ook een scooter of brommer kan stuk gaan en moet worden gerepareerd.

Dan bent u bij Scooterplanet nabij IJburg aan het goede adres. Voor reparaties en onderhoud aan scooters/brommers kunt u in IJburg gebruik maken van onze unieke ophaal- en brengservice. Uw scooter wordt opgehaald, vaak dezelfde dag nog gemaakt, en indien nodig netjes teruggebracht. Ook voor de scooter beurt wij uw scooter in IJburg halen en brengen op een door u gewenst tijdstip. Vanzelfsprekend kunt u de scooter ook zelf brengen.

U kunt bij ons terecht voor alle merken scooters, zoals Vespa, Yamaha, Bella50 Retro, Classic, Baotian, Agm, Santini Pico, Rover en alle overige Chinese en Japanse merken.

Bij Scooter Planet nabij IJburg moet u zijn voor al uw reparaties!

Tevens kunt u bij ons terecht voor in- en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands scooters. Maar ook voor onderdelen van uw scooter/brommer. Tegen een goede en eerlijke prijs! Wilt u een scooter huren? Ook dat kan bij Scooterplanet! Ook kunnen wij zorgen voor die paar pk’s meer d.m.v. tuning en begrenzing voor scooters! Vraag naar onze mogelijkheden.

Kijk voor alle gegevens van ons bedrijf op onze ​contactpagina. U kunt hier ook het contactformulier invullen en versturen, uiteraard nemen wij naar aanleiding van het door u ingevulde contactformulier zo snel mogelijk contact met u op.

Contact ons