AGM GT250

De AGM GT250 kan legaal op de openbare weg worden gebruikt en met de scherpe prijs, kwalitatief hoogstaande componenten en coole looks kan dit zomaar de nieuwe hype van 2022 worden.

Vanaf:

1,999.00

Maak kennis met het nieuwste model van AGM: de AGM GT250! 

Wij breiden ons elektrisch gamma hiermee verder uit. De afgelopen jaren zien wij dat de elektrische fiets een steeds breder publiek aanspreekt. Waar voorheen met name onder senioren de elektrische fiets populair was, stappen nu ook steeds meer jongeren op de elektrische fiets. Met de AGM GT250 richten wij ons met name op deze jongere doelgroep. Wij zien dat binnen deze doelgroep de interesse in hippe elektrische fietsen en elektrische scooters toeneemt. Door het toevoegen van de AGM GT250 kunnen wij deze doelgroep nog beter bedienen.

Met de scherpe prijs, kwalitatief hoogstaande componenten en coole looks kan dit zomaar de nieuwe hype van 2022 worden. We verwachten de AGM GT250 vanaf medio april te kunnen gaan uitleveren.

Veiligheid

De AGM GT250 kan legaal op de openbare weg worden gebruikt. Wij zien op dit moment veel merken die elektrische fietsen aanbieden die eigenlijk niet zijn toegestaan op de openbare weg. Dit is niet wenselijk aangezien de verwachting is dat hier in de toekomst ook actiever op gecontroleerd zal gaan worden en wij ook onze verantwoordelijkheid als importeur hierin willen nemen. Daarnaast brengt het niet voldoen aan de regelgeving ook extra risico’s met zich mee, zoals onder andere aansprakelijkheid bij een ongeval. Daardoor hebben wij ervoor gekozen dat de AGM GT250 voldoet aan de regelgeving. De AGM GT250 is geschikt voor alle leeftijden en het dragen van een helm is niet verplicht.

Actieradius
De actieradius wordt bepaald door de snelheid waarmee wordt gefietst, de mate van trapondersteuning, bandendruk, buitentemperatuur en de conditie van de accu. De accu die standaard wordt meegeleverd heeft een Wattuur van 614Wh, dit is ruim voldoende bij dagelijks gebruik. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van 80km en op Full power 60km.
Merk

AGM

Type/Model

GT250

Kleur

Zwart

Snelheid

25 km/h

Aandrijving

Elektrisch

Frame

Aluminium

Verlichting

LED voor en achter

Wielmaat

20" x400

Voorvork

Verende Voorvork

Remsysteem

Hydraulisch schijfrem voor en achter

Versnellingen

Shimano 7 Speed

Voltage

48V

Wattage

250W

Accu

LG uitneembare Lithium-ion 48V 12.8Ah

Wattuur

614Wh

Laadtijd

4 uur

Display

Bafang LCD 2750